AKTUELT

Nesseplast - eit historisk tilbakeblikk
Les mer
Historiske produkter
Les mer
Bilder fra Nessane
Les merPRODUKT i fokus
PRODUKTER
HjemOm ossEPS og miljøSpesialemballasjeKontaktSertifikatBrosjyre
Byggisolasjon Akvaemballasje Rørisolasjon (KOVA) Transportsikring Standardemballasje Frukt- og grøntemballasje Lettpaller Ring, Hjerte og Kors

Varenummer:

Spesialtilpasset industriemballasje

Helt siden 50-årene har vi utviklet og levert emballasje i EPS (ekspandert polystyren) - løsninger hvor materialets egenart kommer til sin rett:

 
·    gode isolasjonsegenskaper
 
·    lav vekt
 
·    effektiv støtbeskyttelse
 
·    god hygiene
 
·    opptar ikke fuktighet
 
·    sparer pakketid presenterer produktet godt
 
·    teknisk formbarhet (produkttilpassing)


EPS kan om nødvendig kombineres med andre emballasjematerialer til ønsket totalbeskyttelse av kundens produkt.
Vi søker løsninger som fungerer hele veien fra produksjonsprosessen til konsument.

Firmaets ansatte har lang, praktisk erfaring med EPS materialets anvendelsesmuligheter.  Totalemballering - konstruksjon/design - også kombinert med andre emballasjematerialer, preger våre utviklingsarbeider.

Spesialtilpasset emballasje er et viktig satsingsområde for Nesseplast.  Dette er emballasje som blir nøyaktig tilpasset kundens behov.  Produktet er alltid i fokus, og i en utviklingsprosess blir emballasjen tilpasset gitte krav og spesifikasjoner. 
Prosessen ender oftest i en håndlaget prototyp som kan testes i praksis.  Etter godkjenning blir verktøy for formstøping konstruert og bygget.  Til slutt står vi igjen med en ”spesialsydd” emballasje som gir optimal emballering av kundens produkt.

Noen få eksempler på vårt brede sortiment kan være: sykkelhjelmer, bilbarnesete med innlagt stålbjelke, dataemballasje, emballasje til parabolantenner, medisinemballasje, møbelhjørner, frukt- og grøntemballasje m.m.